In het centrum van Streefkerk
De woningen van het project De Bongerd zijn gelegen in het centrum van het gemoedelijke dorp Streefkerk aan de rivier De Lek. Streefkerk is onderdeel van de gemeente Molenlanden en ligt in de provincie Zuid-Holland.

Prachtige ligging
Door de prachtige ligging in de Alblasserwaard vormt Streefkerk de ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Bezoek eens de mooie jachthaven die zich op loopafstand bevindt van De Bongerd.

Alle dagelijkse voorzieningen
Alle dagelijkse voorzieningen zijn in het dorp aanwezig zoals een supermarkt, twee basisscholen, diverse restaurants/cafes en speciaalzaken. Het vereninginsleven in Streefkerk is erg actief. Zo worden er in het dorphuis De Vijf Lelies geregeld evenemten georganiseerd.

Trekt u liever naar de stad?
Steden als Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam zijn binnen 15 minuten met de auto te bereiken. Dordrecht binnen 20 minuten en Rotterdam en Gorinchem zijn binnen 30 minuten te bereiken.

Verkoop & ontwikkeling

Kooyman Logo