Donderdag 4 april start de verkoop van De Bongerd Streefkerk

STREEFKERK- Donderdag 4 april start de verkoop van De Bongerd, een nieuwbouwproject in het centrum van Streefkerk, bestaande uit 13 maisonnettes
en 5 begane grond appartementen.

Geïnteresseerden zijn welkom op donderdag 4 april tussen 16:00 en 19:00 uur bij Kooyman Eigen Huis aan de Kerkstraat 1 in Oud-Alblas. Inschrijven kan tot uiterlijk
maandag 15 april.

Het plan van projectontwikkelaar Herkon bestaat uit 13 maisonnettes en 5 begane grond appartementen. De begane grond appartementen beschikken over een volledig woonprogramma op de begane grond met een woonoppervlakte van circa 72 vierkante meter. De maisonnettes bestaan uit twee verdiepingen en een bergzolder met een totale woonoppervlakte van circa 100 vierkante meter.

Architect Van der Padt & Partners is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen. De opzet en architectuur van het plan sluit mooi aan bij de omgeving. Het park zorgt voor veel privacy en ruimte vanuit de woningen. De woningen zijn voorzien van energiezuinige en gasloze installaties.

Kees Kooyman van Kooyman Eigen Huis: “Het is fijn dat project De Bongerd binnenkort in de verkoop gaat. Het is een mooi project geworden op een prachtige, groene locatie. Qua belangstelling hebben we al gemerkt dat de mix van appartementen en maisonnettes meerdere doelgroepen aanspreekt.”

Herkon verwacht dat de daadwerkelijke bouw van de woningen start in oktober of november 2019.